Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (17)

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
WEBALB.NET

Ask Me Anything 2014

Ask Me Anything 2014

Ask Me Anything    19 Dec 2014

NOT RATED 100 min Drame

6.0
IMDB: 6.0/10 6,371 votes

, , ,

1 win.

USA

RAPORTO LIDHJET

Një vajzë e bukur e ëmbël shumë qesharake dhe në fund e humbur është vetëm, Katie Kampenfelt e cila vendos të bëj 1 vit pushim para fillimit të shkollës të zbuloje në të vërtet se kush është, ajo vendos ta hape një blog duke publikuar gjdo gjë për jetën e saj, por me kalimin e kohës e sheh vetën në shumë gjërat të ligata.