Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (13)

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
WEBALB.NET

Thor: The Dark World

Thor: The Dark World

Thor: The Dark World    08 Nov 2013

PG-13 112 min AksionAventureFantazi

7.1
IMDB: 7.1/10 378,585 votes

, , ,

2 wins & 18 nominations.

USA

RAPORTO LIDHJET

I përballur me një armik të cilit nuk mund t’i
bëjnë dot ballë as Odini dhe Asgardi, Thori
duhet të nisë udhëtimin e tij më të rrezikshëm
dhe personal, i cili do ta ribashkojë me Xhein Fosterin
dhe do ta detyrojë të sakrifikojë gjithçka për t’i shpëtuar të gjithë.


Upload on Youtube

Upload on Youtube
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
Thor: The Dark World
No links available
No downloads available

FILMAT