Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (17)

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
WEBALB.NET

Rush Hour 3

Rush Hour 3

Rush Hour 3    10 Aug 2007

PG-13 91 min ActionComedyCrimeKrimThriller

6.2
IMDB: 6.2/10 114,963 votes

, , ,

9 nominations.

USA, Germany

RAPORTO LIDHJET

Pas një vrasje në ten­ta­tivë te ambasadorit Han, Lee (Jackie Chan) dhe Carter (Chris Tucker) nisen per në Paris për të mbro­j­tur një grua franceze me njo­huri të udhëhe­qësve të fshe­htë te Triades.


Upload on Youtube
Rush Hour 3
Rush Hour 3
Rush Hour 3
Rush Hour 3
Rush Hour 3
Rush Hour 3
Rush Hour 3
Rush Hour 3
Rush Hour 3
Rush Hour 3
Rush Hour 3
No links available
No downloads available

FILMAT