Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (24)

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
WEBALB.NET

Touch.S01E01

Touch.S01E01

Touch    25 Jan 2012

N/A 43 min Drama

7.4
IMDB: 7.4/10 37,012 votes

, , ,

Nominated for 2 Primetime Emmys. Another 1 win & 8 nominations.

USA

RAPORTO LIDHJET

Tim Kring
Aktorët Kryesorë : Kiefer Sutherland, David Mazouz and Gugu Mbatha-Raw
Pak Fjalë rreth Serialit : Seriali i ri Touch është një dramë mbinatyrore ku shkenca dhe ndjenjat shpirtërore takohen. Martin Bom është një burrë i ve dhe baba, ai po rrit djalin e tij i cili është memec dhe me autizëm, Xhejkunm Nartini mundohet gjithnjë të komunikojë dhe ti afrohet djalit të tijë, por pa asnjë rezultat. Megjithatë, Xhejku është një fëmijë shumë i veçantë. Ai mund ta shikojë botën me një mënyrë komplet tjetër. Martinin e viziton një e dërguar nga Shoqata për Familjen dhe Fëmijën, Klea Hopkins. Ajo këmbëngul Xhejku të dërgohet në një institucion në mënyrë që jeta e tij të bëhet më e lehtë. Në këtë kohë, Martin zbulon se djali i tij ka një dhunti të jashtëzakonshme. Ai mund të zbulojë motive të ndryshme kudo…..

No data
No links available
No downloads available

FILMAT