Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (7)

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
WEBALB.NET

Total Recall

Total Recall

Total Recall    03 Aug 2012

PG-13 118 min ActionAdventureScience FictionThriller

6.3
IMDB: 6.3/10 196,137 votes

, , ,

1 win & 5 nominations.

USA, Canada

RAPORTO LIDHJET

Për një punëtor të fabrikës i quajtur Douglas Quaid, edhe pse ai e mori një grua të bukur që ai e do, mendja-udhëtim tingëllon si pushime të përsosur nga jeta e tij frustruese – kujtimet e vërteta të jetës si një super-spiun mund të jetë vetëm atë që ai ka nevojë. Por, kur procedura shkon tmerrshëm në të gabuar, Quaid bëhet një njeri i gjuajtur dhe se si ai e gjen veten në kërkim nga policia.

DOWNLOAD SHKARKO Total Recall 2012


Upload on Youtube
Total Recall
Total Recall
Total Recall
Total Recall
Total Recall
Total Recall
Total Recall
Total Recall
Total Recall
Total Recall
No links available
No downloads available

FILMAT