Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (12)

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
WEBALB.NET

Standoff

Standoff

Standoff    26 Feb 2016

R 80 min Thriller

5.8
IMDB: 5.8/10 713 votes

, , ,

N/A

N/A

RAPORTO LIDHJET

Kartër (Thomas Jane) , është një veteran i turbulluar, të cilit i jepet një shans i dytë për të rifituar vetëbesimin, duke mbrojtur një 12 vjeçare nga një vrasës me pagesë. I paisur me një pushkë me një plumb të vetëm, ai përfshihet në një luftë fizike dhe psikologjike në përpjekje të dëshpëruara për të shpëtuar jetën e vajzës.

1SHKARKO DOWNLOAD Standoff 2016

SHKARKO DOWNLOAD Standoff 2016 Vidto


Upload on Youtube
Standoff
Standoff
Standoff
Standoff
No links available
No downloads available

FILMAT