Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (14)

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
WEBALB.NET

The Vampire Diaries S01E01

The Vampire Diaries S01E01

Pilot    10 Sep 2009

TV-14 42 min DrameFantasyHorror

8.0
IMDB: 8.0/10 2130 votes

, , ,

N/A

USA

RAPORTO LIDHJET

Në qytetin e vogël të Mystic Falls, adoleshentja Elena Gilbert dhe vëllai i saj më i ri, Jeremy, vuajn shum vdekjen e fundit të prindërve të tyre. Elena është e popullarizuar në mesin e kolegëve të saj dhe një studente e përsosur. Megjithatë, ajo ka vështirësi të fshehë pikëllimin e saj nga bota. Ndërkohë, Jeremy futet në një rrugë të rrezikshme duke përdorur drogë për të lehtësuar dhimbjen e tij. Ardhja e studentit të ri Stefan Salvatore, e bën Elenën të mendojë për mundësitë romantike. Elena nuk është në dijeni për origjinën misterioze të Stefan-it, dhe vëllait të tij Damon.

No data
No links available
No downloads available

FILMAT