Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (1)

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
WEBALB.NET

The Vampire Diaries S01E03

The Vampire Diaries S01E03

The Vampire Diaries    10 Sep 2009

TV-14 43 min DramaDrameFantasyFantaziHorror

7.9
IMDB: 7.9/10 209,212 votes

, , ,

35 wins & 48 nominations.

USA

RAPORTO LIDHJET

Tyler përpiqet të vë në siklet Stefanin duke e hedhur në futboll me të gjatë ushtrimeve. Megjithatë, super-aftësit e Stefanit në kapjen e topit impresionojn zotin Taner cili përpiqet të bindë Stefanin për t’u bashkuar me ekipin e futbollit të shkollës. Ndërkohë, Elena vazhdon të injorojë paralajmërimet e gjysmë-psikiatres Bonnie që Stefan nuk është ai që pretendon të jetë. Pra, Elena fton Stefanin dhe Bonnie-në për darkë në shtëpinë e saj. Ajo shpreson se ata do të njohin njëri-tjetrin më mirë, por plani i saj përfundon keq. 

No data
No links available
No downloads available

FILMAT