Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (10)

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
WEBALB.NET

The Vampire Diaries S01E04

The Vampire Diaries S01E04

The Vampire Diaries    10 Sep 2009

TV-14 43 min DramaDrameFantasyFantaziHorror

7.9
IMDB: 7.9/10 209,212 votes

, , ,

35 wins & 48 nominations.

USA

RAPORTO LIDHJET

Elena dhe Stefan shkojnë në përvjetorin e themeluesve të qytetit , të organizuar nga prindërit e Tyler . Damon I tregon Elenas për historinë e Salvatoreve pasi Stefan përpiqet ta largoj Damon nga jeta e tij . Damon  nxjerr nje kristal nga shtepia e Taylor ,  Ndërkohë , Stefan përdor Caroline si një enë për të helmuar Damon . Kur Damon merr gjakun Caroline , ai sëmuret . Pasi Caroline zgjohet , ajo e sheh kristal qelibar dhe e vë atë në çantë e saj në dijeni të fuqisë së saj . Stefan e vendos Damonin në qeli pasi ai është dobësuar dhe e lë në mbikqyrjen e Zakut . Këshilli Themelues , duke përfshirë edhe kryetarin e komunës Lockwood (babai i Tyler ), Carol Lockwood ( nëna e Tyler ), Sherif Forbes ( nena e  Caroline ) , dhe reporter Logan Fell , kanë ardhur në përfundim se Vampires janë kthyer në Mystic Falls dhe ata duhet të rifitoj një orë xhepi që i përket familjes Gilbert . Në fund , Vicki shkon në shtëpin e Jeremys dhe I thot atij se nuk ishte vetëm për drogë .

No data
No links available
No downloads available

FILMAT