Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (25)

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
WEBALB.NET

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises    20 Jul 2012

PG-13 164 min ActionCrimeDramaThriller

8.5
IMDB: 8.5/10 1,083,580 votes

, , ,

Nominated for 1 BAFTA Film Award. Another 44 wins & 99 nominations.

USA, UK

RAPORTO LIDHJET

Kanë kaluar tetë vejt pas sundimit të Joker-it. Kalorësi i Errët duhet të kthehet për ta mbrojtur Gothamin nga një hajdute dhe nga një mercenar i pamëshirshëm.


Upload on Youtube

Upload on Youtube

Upload on Youtube

Upload on Youtube

Cast

The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises
No links available
No downloads available

FILMAT